Reserveer & betaal online

Klik op een item uit de lijst om te reserveren.

Betaalmethoden
31dec 2201jan 22

Active Community Netwerk 2022

Leven in verbinding

Wie zich engageert in Active Community verbindt zich vanuit de stilte met zijn buurt, zijn streek. Het is een nieuwe vorm van actief burgerschap. We dragen hier in verbinding met anderen zorg voor de wereld die ons omringt, de aarde die om heling vraagt, de mensen die zoekende zijn in deze moeilijke transitietijden.

Het lidmaatschap bedraagt minimum 40 euro. Naargelang je mogelijkheden mag je ook een groter bedrag storten. Hiermee ondersteun je de werking van het project.

Wat mag je verwachten?

  • Je maakt expliciet deel uit van een grote groep van mensen die daadwerkelijk hun bijdrage willen leveren in een wereld in transitie.
  • Je kan elke maandagochtend samen mediteren met een grote groep van mensen (je ontvangt nadien ook de opname).
  • Je ontvangt 4 keer per jaar ons tijdschrift ‘Timotheus-Nieuws’ gratis met de post; stuur ons een mailtje als je het liever in pdf via mail wil ontvangen.
  • Iedere week ontvang je een ‘inspiratiemail’ in je mailbox met teksten, artikels of YouTubefilmpjes over wat ons in deze tijd kan bezielen.
  • Je wordt tweemaal per jaar in de winter en de zomer uitgenodigd om deel te nemen aan een Active Community bijeenkomst in De Kluizerij.
  • Je ontvangt uit de eerste hand wat er gebeurt in je streek rond dit project en je wordt betrokken bij de verdere ontwikkelingen omtrent vernieuwd actief burgerschap.
  • Je krijgt een platform ter beschikking, waarin jij je kunt verbinden en kunt communiceren met andere geëngageerden in Active Community.

Details

Data
zaterdag 01 januari 2022
tot zaterdag 31 december 2022
Toevoegen aan agenda01/01/202212/31/2022Europe/BrusselsActive Community Netwerk 2022Leven in verbinding
Locatie
Organisator
Timotheus
Prijs:
Vrije gift (minimum €40.00)

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht