25aug 24

Timoproeverij - Zonhoven

Een intuïtief inspiratiemoment

We hebben een leuk namiddagje voor jullie voorzien om te ontmoeten en te verkennen. We gaan samen mediteren, uitwisselen tussen bekende en nieuwe mensen, waarna je kan kiezen uit 2 workshops van de 4 volgende workshops. Van harte welkom!

  • Handenlezen (Greta Moermans): vanuit het verlangen mensen een waardig zelfbeeld te laten ontdekken, begon ik aan al mijn opleidingen. In een magisch moment ontdekte ik handenlezen. Je levensopdracht, levensdoel, je mogelijkheden tot groei én hoe je dit alles tot uitvoering brengt, kan je samen met mij herontdekken. Kom mee proeven van een magische kennismaking met je handen! Via handoplegging kan je in mijn praktijk heling ontvangen op de mogelijke blokkades. 
  • Beweging en Bewustzijn (Helga Heckens): mijn interesse voor beweging, lichaam, relatie mind en body, Oosterse technieken, bracht me bij Alexandertechniek en dans. Graag wil ik met jullie op tocht naar een groter lichaamsbewustzijn, de ruimte in en rond je verkennen, tussen zwaartekracht en opwaartse kracht luisterend dansen. Ik heb er al zin in om jullie te ontmoeten.
  • De 3 centra buik,hart en hoofd  (Thomas Maurissen): in elke mens zijn 3 basiskrachten aanwezig; buik, hart en hoofd. In deze workshop nemen we vooral notie van deze krachten. Ook verkennen we welke invloed we op de buitenwereld hebben indien we bewuster omgaan met onze 3 krachtcentra.
  • Ontmoeting met jouw gids  (Leen Vantilt): als je zou durven te geloven dat gidsen bestaan of zouden kunnen bestaan, wat een ongelooflijke meerwaarde kan het dan zijn dit te ervaren.

Reading- en Healingsessies  door oud-cursisten, Thomas en Leen

Er zijn een aantal plekjes vrij om een half uurtje geread of geheeld te worden. Er wordt een potje gezet om iets extra’s in te steken daar je een privésessie geniet. Maak uitdrukkelijk je afspraak indien interesse bij Leen Vantilt 0476495227


Opmerking:

  • Bij inschrijving via de website betaal je 25€.
  • Betaling ter plaatse is 30€.
  • Breng je iemand nieuw mee (nog geen account bij Timotheus), dan geniet jij van 50% korting.
  • Breng je 2 of meer nieuwe personen mee, dan mag jij gratis meedoen.

Details

Data
zondag 25 augustus 2024, 13:45-17:30
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANTILT Leen, MAURISSEN Thomas
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Handenlezen - Prijs: €0,00

Beweging en bewustzijn - Prijs: €0,00

De 3 centra buik, hart en hoofd - Prijs: €0,00

Ontmoeting met jouw gids - Prijs: €0,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht