06dec 20

Lichtcirkel - Merksem

Een meditatieve verbinding met overledenen

Het is niet omdat de ander overleden is, dat jouw verbinding met hem of haar geen plaats meer zou mogen krijgen in jouw bestaan. Die subtiele verbinding toelaten, is net heel belangrijk om uiteindelijk op een vrije manier verder te kunnen met je eigen leven.

Door tijd te nemen en ruimte te geven aan de innerlijke gewaarwordingen die spontaan in ons opkomen, kunnen we onze dagdagelijkse, vertrouwde gedachtegang even laten voor wat die is. Om terug bewuster te worden van onze volledige ik en ons sterker te verbinden met ons innerlijk intuïtief weten, met elkaar en met het leven. Vanuit die stevige basis geven we ruimte aan onze overleden geliefden waarmee we ons verbonden voelen, op een vrijblijvende en respectvolle manier.

Prijs: 10 euro ter plaatse te betalen

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

Details

Data
zondag 06 december 2020, 10:00-12:00
Locatie
Kring, Jaak De Boeckstraat 73, 2170 Merksem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
SMOUT Jeanne, DAUWE Lutgard
Prijs:
€0,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Deze activiteit laat geen inschrijvingen toe

Terug naar overzicht