29okt 2328okt 23

Anders omgaan met sterven (weekend 1)

De dood is niet het einde

Binnen een veilige omgeving exploreer je jouw positie in het verhaal van sterven, vóór, tijdens en na de dood. Je ervaart dat door deze oefeningen jouw blikveld ruimer wordt.

Dit intensief programma rond stervensbegeleiding over de dood heen loopt reeds sinds 1992. We ontwikkelden een aanbod waarbij we ervaringsgericht en intuïtief aansluiten bij eeuwenoude overtuigingen van grote spirituele tradities. We zijn meer dan ons fysieke lichaam. Er is een werkelijkheid en een leven in overvloed over de dood heen! Onze inspiratie haalden we in de VS (Bob Monroe en Elisabeth Kübler-Ross) en eigen ervaringen. Centraal staan intuïtieve en bewustzijnsverruimende oefeningen, waarin we persoonlijk op een veilige en geleidelijke manier de verschillende stadia na de fysieke dood verkennen.

In dit weekend exploreren we vooral zelf de verschillende stadia na de fysieke dood en de verwerkingsprocessen daarbij. Een eerste contact met geliefden aan de andere zijde behoort tot de mogelijkheden, angst voor de dood vermindert of verdwijnt helemaal.


Deelnemingsvoorwaarde: bij voorkeur de ‘Basismodule’ (intuïtieve basisvaardigheden) gevolgd hebben.

Opmerking:

Details

Data
Zaterdag 28/10 en zondag 29/10, telkens van 9:30 tot 17 u.
Locatie
Oude Abdij Drongen, Drongenplein 27, 9031 Drongen
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, VAN DESSEL Elisa (assistent), DAUWE Lutgard (assistent)
Prijs:
€249,00
Tickets
7/20 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht