27okt 2426okt 24

Anders omgaan met sterven (weekend 1)

De dood is niet het einde

Binnen een veilige omgeving exploreer je jouw positie in het verhaal van sterven, vóór, tijdens en na de dood. Je ervaart dat door deze oefeningen jouw blikveld ruimer wordt.

Dit programma rond stervensbegeleiding over de dood heen loopt reeds sinds 1992. We ontwikkelden een aanbod waarbij we ervaringsgericht en intuïtief aansluiten bij eeuwenoude overtuigingen van grote spirituele tradities. We zijn meer dan ons fysieke lichaam. Er is een werkelijkheid en een leven in overvloed over de dood heen! Onze inspiratie haalden we in de VS (Bob Monroe en Elisabeth Kübler-Ross) en eigen ervaringen. Centraal staan intuïtieve en bewustzijnsverruimende oefeningen, waarin we persoonlijk op een veilige en geleidelijke manier de verschillende stadia na de fysieke dood verkennen.

In dit weekend exploreer je vooral de verschillende stadia na de fysieke dood en de verwerkingsprocessen daarbij. Een eerste contact met geliefden aan de andere zijde behoort tot de mogelijkheden. Angst voor de dood vermindert of verdwijnt helemaal.


Deelnemingsvoorwaarde: bij voorkeur de ‘Basismodule’ (intuïtieve basisvaardigheden) gevolgd hebben.

Opmerking:

  • Dit is het eerste van de twee weekends rond 'Anders omgaan met de dood'. Deze twee weekends vormen één van de drie modules van de opleiding tot Ster-facilitator.
  • De prijs is inclusief maaltijden en koffiepauzes.

Details

Data
Zaterdag 26/10 en zondag 27/10, telkens van 9:30 tot 17 u.
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Mechelen (Muizen)
Route
Details
De Zwaluwzaal bevindt zich op de 1ste verdieping in het gebouw achter het woonhuis.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€229,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  05/10/2024)
Normale prijs €249,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht