24aug 19

Creëer en beleef de kracht van je eigen ritueel

Een creatieve tool voor persoonlijke heling

Tijdens deze bijzondere dag krijg je kader en tools aangereikt om je eigen persoonlijk ritueel te laten ontstaan. Vanuit diep invoelen bij jezelf creëer je een ritueel dat voor jou betekenisvol is. Dat kan een ritueel zijn dat je bekrachtigt, een overgang markeert, een nieuwe levensfase inluidt of vernieuwing stimuleert. Of misschien gaat het voor jou over vieren, delen, herenigen. Of het kan je helpen om los te laten, afscheid te nemen, te verwerken. Je kiest precies wat voor jou passend is.

Met ondersteuning van de anderen ga je dan in de beleving van jouw ritueel. Je ervaart hoe het je aanraakt. We delen ons verhaal met elkaar en ‘vieren’ onze intentie met de anderen zodat we terug heler en voller in het Leven staan.

Voorbereiding bij deelname: Sta op voorhand stil bij wat in jouw leven nu op de voorgrond staat, om aandacht vraagt: iets nieuws wat zich in jou aandient, een kwaliteit die zich wil ontwikkelen, iets waar je het moeilijk mee hebt, iets of iemand waar je afscheid van dient te nemen, iets wat je wil loslaten … Breng een voorwerp mee dat daar symbool voor staat.

Voor wie? Voor iedereen die de helende kracht van rituelen wil ervaren en/of wil toepassen als begeleider, coach therapeut bij levensthema’s en rouw.

Prijs inclusief lunch en koffiepauzes

Details

Data
zaterdag 24 augustus 2019, 10:00-18:00
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
ROBBEN Linda, DE WINTER Tinne (assistent)
Prijs:
€85,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht