30okt 20

HOPE maakt gelukkig

Word nog vandaag authentiek gelukkiger via de HOPE-methodiek

HOPE is een nieuwe methode van persoonlijke transformatie die eenvoudiger, zachtaardiger en zelfs effectiever is dan eerdere benaderingen. Gebaseerd op de grondbeginselen van het supra-mentale bewustzijn (de realiteit die het mentale overstijgt) en de psycho-energetische psychologie biedt HOPE een precieze en gemakkelijk toegankelijke praktijk die mensen heeft geholpen bij het transformeren van uitdagingen in hun leven, omgaan met emoties, relatieproblemen tot zelfs fysieke moeilijkheden en nog veel meer. De benadering is eenvoudig en makkelijk te leren, maar brengt vooral onmiddellijk verbluffende resultaten met zich mee.

Het HOPE-proces wil de innerlijke afscheidingen, die we tijdens onze levensjaren opgebouwd hebben, op een natuurlijke en eenvoudige manier weer verbinden. In dit natuurlijk ‘smeltingsproces’ kunnen we ons weer heel tastbaar realiseren dat we geen afgescheiden klein zelf, maar een immens ‘Zelf’ zijn. Deze denkwijze vinden we terug in de Oosterse spiritualiteit bij Sri Aurobindo: "Alleen het mentale scheidt af, je bent niet afgescheiden, je bent één met alles. Je bent niet wie je denkt dat je bent. Je bent een immens Zelf."

Tijdens de voordracht vertellen we over de basisbeginselen van de Hope-methodiek en geven we je vooral tools mee om dit onmiddellijk toe te passen in je dagelijks leven. De voordracht is een indeale voorbereiding op de HOPE-intensive, die eerstdaags via zoom in Timotheus zal gegeven worden.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Er wordt achteraf een opname van dit event doorgestuurd naar ieder die zich ingeschreven heeft.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 30 oktober 2020, 19:30-21:30
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht