25jun 2309okt 22

Psycho-ecologie - 2de jaar - GESTART

Psycho-ecologisch Facilitator - Transformeren van een groter systeem

In dit vervolgtraject leer je hoe je transformatie kan brengen in je ruimere omgeving. We richten ons op mensen die hun organisatie, werkplek of bedrijf, maar evengoed een verkommerde plek in de buurt, een stadsdeel, een park of natuurgebied in verandering willen brengen. Je leert goed waarnemen hoe energie verankerd zit in gebouwen, vormgeving en landschapselementen. Het aandachtig bestuderen van de geschiedenis van de plaats helpt je om oude patronen en energetische belastingen om te zetten in kracht voor de plek. Je wordt ondersteund bij het uitwerken van een persoonlijk project en je leert ook anderen hierin te faciliteren.

Het programma bestaat uit 7 lesdagen en 1 of 2 evaluatiedagen (afhankelijk van het aantal deelnemers) in de Baarbeekhoeve, verspreid over een jaar. In de periode tussen de lesdagen wordt er samengekomen in huiswerkgroepen ter verdieping van elkaars onderzoek. Supervisie is voorzien via ZOOM-sessies.

LEES MEER

Voor meer info en getuigenissen van ex-cursisten, bekijk de ZOOM-sessie ; paswoord: f!%D01G$  (het tweede deel van de sessie gaat specifiek over het 2de jaar).


Deelnemingsvoorwaarde:

  • het certificaat van Psycho-energetisch Practitioner behaald hebben, of
  • Psycho-energetica gevolgd hebben.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Lunch en koffiepauzes in de Baarbeekhoeve zijn in de prijs begrepen. Voor de dagen op verplaatsing dien je een pichnick te voorzien.

Details

Data
zondag 09 oktober 2022, 09:30
tot zondag 25 juni 2023, 17:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen, DEPREZ Rebecca (assistent)
Prijs:
€1788,00
Tickets
0/16 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht