24jul 2221jul 22

De dans met de Reuzen

Een zomer-vierdaagse in contact met de natuur

Reuzen. Wie zijn ze, wat doen ze, wat betekenen ze …. voor ons en voor de Aarde?

Tijdens deze vierdaagse willen we vertragen en genieten van de rust en heling die de natuur ons biedt. Even loskomen van de dagelijkse mallemolen is geen overbodige luxe. De zomer is een ideale periode om in contact te komen met de hoorn des overvloeds van het leven. Deze keer willen we de dansende reuzen, hun gulheid, hun goedlachs-heid maar ook hun commitment, hun bevlogenheid en hun daadkracht gebruiken als metaforisch opstapje voor onze vierdaagse. De Kluizerij, gelegen in een groene prachtige vallei, is een ideale plek om reuzen te ontmoeten en te eren, hen welkom te heten in onze wereld en te luisteren naar hun verhalen. En hoe kunnen wij daarop inpluggen? Want natuurlijk gaat het niet alleen over de reuzen in de mythologische verhalen. Het gaat ook om de reus in ons en de reuzen in onze samenleving die dagelijks interveniëren in onze leefwereld.

LEES MEER

Reuzegroot, reuzesnel, reuzefijn, …. klaar om het contract met de echte reuzenenergie in je omgeving te vernieuwen en de reus wakker te maken in jezelf?

Praktisch:

  • Het dagprogramma loopt van 9u30 s ’morgens tot 22 u s ‘avonds. Het grootste stuk van de dag zijn we buiten in de natuur. Zaterdag gaan we naar Brussel op energetische verkenning.
  • Breng schrijfgerief, warme/regen kledij, stapschoenen, laarzen, een plastiek zeil om op te zitten tijdens meditaties en eventueel muziekinstrumenten mee.
  • De prijs is inclusief benodigdheden voor de rituelen en een schriftje, 3 warme vegetarische maaltijden, 3 broodmaaltijden met soep en 1 lunch in café/bistro in Brussel.
  • Vervoer: voor de uitstap zaterdag, afspraak die dag aan het Centraal Station in Brussel om 9u 30. De mensen die in De Kluizerij verblijven kunnen carpoolen naar Asse en daar de trein nemen samen met Marleen. 

Details

Data
donderdag 21 juli 2022, 09:30
tot zondag 24 juli 2022, 17:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
D'HOSE Marleen, RAES Jan, DELANOEIJE Geert, DEPREZ Rebecca (assistent)
Prijs:
€479,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  30/06/2022)
Normale prijs €519,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in De Kluizerij - tweepersoonskamer met ontbijt - 3 nachten Prijs: €145,00

Overnachting in De Kluizerij - single met ontbijt - 3 nachten Prijs: €250,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht