12okt 19

Psycho-ecologisch Practitioner - GEANNULEERD

Een persoonlijk groeitraject

Via de opleiding psycho-ecologie willen we je vanuit een holistische psycho-energetische inter-dimensionale benadering in contact brengen met de energie van je woonst, je werkplek, je omgeving, een stad, een reisbestemming, … Je maakt gedurende het jaar a.d.h.v. een theoretisch kader en ervaringsoefeningen een energetische verkenning van je woon- en leefomgeving.

Je kunt terug leren om je Intuïtief-energetisch te verbinden met anderen, je kunt leren zorg dragen voor je eigen straat of buurt, de steden en plaatsen waar je mee verbonden bent. Je kunt zelfs ervaren dat je dit allemaal reeds lang in je had, dat het terug wakker wordt. Je kunt een ongelooflijke vreugde ervaren in deze uitwisseling tussen de Aarde als levend organisme en jezelf en meer nog, je kunt jezelf terug helemaal leren kennen en healen als je deze wederzijdse communicatie durft aan te gaan.

Deelnemingsvoorwaarde: Bij voorkeur de ‘Basismodule Intuïtieve Ontwikkeling’ gevolgd te hebben of te volgen.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Lunch en koffiepauzes in de Baarbeekhoeve zijn in de prijs begrepen. Voor de dagen op verplaatsing dien je een pichnick te voorzien.

Details

Data
zaterdag 12 oktober 2019, 09:30-17:00
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen, DEPREZ Rebecca (assistent)
Prijs:
€1799,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht