11nov 2321okt 23

Psycho-energetica 3de jaar - module 1

Ontdek de fascinerende verbinding tussen Kabbala en Enneagram

We ontdekten de laatste tijd een opmerkelijke resonantie tussen de wetmatigheden van de Kabbala en het Enneagram. De Kabbala biedt een prachtig model om jouw dromen en projecten in het leven te realiseren, terwijl het Enneagram een persoonlijkheidsmodel is dat je uitdaagt om te groeien als individu.

Tijdens deze drie inspirerende dagen onderzoeken we de boeiende dynamiek tussen jouw Enneagram-nummer en de obstakels die je ervan weerhouden om jouw dromen en projecten te verwezenlijken. Tijdens het eerste weekend nemen we de tijd om op een vernieuwende manier jouw Enneagram-nummer te verdiepen. Ontdek de diepgaande betekenis achter jouw cijfer en ontrafel de redenen waarom je misschien moeilijkheden ervaart bij het realiseren van jouw levensdoelen. Op de aparte derde dag gaan we aan de slag met een levendige Kabbala-boom. We verbinden jouw Enneagram-nummer met de krachtige manifestatie van jouw dromen en projecten.

Dit weekend biedt een unieke gelegenheid om het bijzondere verband tussen Kabbala en Enneagram te ontdekken en te verkennen.


Opmerking:

  • Doelgroep: het volledige psycho-energetica traject reeds gevolgd hebben.
  • Deze module t.w.v. 535 euro word je als ex-cursist aangeboden met een korting van 30%.
  • Bio-vegetarische lunch en koffiepauzes inclusief tijdens het weekend in de Baarbeekhoeve; zelf lunchpakket meebrengen voor de exploratie in Vordenstein op 11/11.

Tip: Je kan ook kiezen om het volledige cursusjaar 2023-2024 (Leadership / B-jaar) te volgen (uitgezonderd de individuele supervisies; je hoeft geen eindwerkpresentatie te maken). Je hebt dan recht op 50% korting en betaalt 1149 euro (ipv 2299 euro). Bekijk hier de detailinfo en gebruik kortingscode 23PE3-50 bij je inschrijving.

Details

Data
We 21-22/10 (in Baarbeekhoeve) en za 11/11 (in Vordenstein), telkens van 9:30 tot 17:00 u
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Details
De Zwaluwzaal bevindt zich op de 1ste verdieping in het gebouw achter het woonhuis.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€375,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht