04jun 2203okt 21

Psycho-energetica - Leadership / B-jaar

Psycho-Energetisch Master Leader - een tweejarig traject (L/A + L/B)

Het accent ligt op het ontwikkelen van psycho-energetische vaardigheden voor alle mensen die groepen (bijv. een organisatie, een team, een bedrijf of een school) psycho-energetisch willen leren aansturen. Dit werkt alleen in een vorm van leiderschap die niet gericht is op het verwerven van persoonlijke invloed, maar die het geheel ten dienste staat. 

Dit tweejarig traject, bestaande uit een A-jaar en een B-jaar, leg je af nadat je het certificaat van ‘Psycho-energetisch Practitioner’ behaald hebt. Naast de opleidingsweekends ben je actief in een intervisiegroep, ga je in supervisie en volg je stage binnen de beroepsvereniging en daarbuiten. Je sluit af met een presentatie en schriftelijk verslag van een psycho-energetisch project dat je zelf met een groep, organisatie, team, bedrijf, klas, school hebt afgelegd.

Programma per leerjaar: 5 themaweekends, 4 integratiedagen, 1 co-creativedag, 6 readingklassen (online via ZOOM), 5 supervisies in groep (online via ZOOM), 2 individuele supervisies, maandelijkse intervisiebijeenkomsten (huiswerkgroepen) en 1 evaluatiedag, dit alles verspreid over een cursusjaar van oktober tot juni.

Deelnemingsvoorwaarde: Het certificaat Psycho-energetisch Practitioner behaald hebben.

Inschrijving: De vermelde kostprijs geld voor één leerjaar. Je schrijft per jaar in.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Details

Data
zondag 03 oktober 2021, 09:30
tot zaterdag 04 juni 2022, 17:00
Toevoegen aan agenda10/03/2021, 09:3006/04/2022-17:00Europe/BrusselsPsycho-energetica - Leadership / B-jaarPsycho-Energetisch Master Leader - een tweejarig traject (L/A + L/B)De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
RAES Jan, VANDEVORST Philippe, DELANOEIJE Geert
Prijs:
€2999,00
Tickets
4/12 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt - 5 weekends - Let op! We kunnen niet garanderen dat er een andere persoon beschikbaar is, die de kamer wil delen. Je krijgt dan een single kamer ter beschikking en betaalt een opleg ter plaatse van 35 euro per overnachting. Prijs: €235,00

Overnachting in single kamer met ontbijt - 5 weekends - Prijs: €410,00

Overnachting in single kamer met ontbijt - 4 weekends - Prijs: €328,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht