10dec 2309dec 23

Psycho-energetica 3de jaar - module 2

Vorige levens en Psycho-ecologie

Vanuit ons onderzoek constateerden we dat herinneringen aan vorige levens informatie en tools omvatten tot verheldering en opklaring in het huidige leven van repetitieve patronen in jezelf, in relatie tot anderen, in relatie tot je omgeving. Stel dat we mekaar reeds uit vele vorige levens kennen. Stel dat relaties in het nu herhalende patronen zijn uit het verleden, zowel de fijne als de conflictueuze relaties. Laten we er even van uitgaan dat deze zich herhalende settings niet alleen verbonden zijn met mensen, maar ook met plaatsen in de dichte en wijde omgeving waar we wonen en werken en samenleven. Wellicht leer je dan begripvoller kijken naar de impact van 'herstimulaties' en ontdek je hefbomen om je karmische patronen te doorbreken maar tegelijkertijd ook om volledig te gaan voor je diepe connectie en missie binnen het Aarde-Project.

De rode draad in je vorige levens sluit naadloos aan bij wat je nu in dit leven wil realiseren, maar geeft ook duidelijke info over de struikelblokken die steeds opnieuw je pad doorkruisen.  Een nieuw fascinerend aspect in deze zoektocht is de koppeling van het vorige levensverhaal aan plekken waar je woont, werkt of leeft. De setting van de dense materie van je leefgebied stuwt tot het openen van de re-connectie, tot bewustwording, tot het vinden van de sleutels die zorgen voor opklaring en bekrachtiging.

Vorige levens onderzoek is steeds één van de hoekstenen geweest in de opleiding Psycho-energetica. In dit weekend brengen we voor het eerst veel explicieter de relatie tussen vorige levens en je levens- en beroepsomgeving via een aantal nieuwe heel krachtige oefeningen.


Opmerking:

  • Doelgroep: het volledige psycho-energetica traject reeds gevolgd hebben.
  • Deze module t.w.v. 399 euro word je als ex-cursist aangeboden met een korting van 30%.
  • Bio-vegetarische lunch en koffiepauzes inclusief.

Tip: Je kan ook kiezen om het volledige cursusjaar 2023-2024 (Leadership / B-jaar) te volgen (uitgezonderd de individuele supervisies; je hoeft geen eindwerkpresentatie te maken). Je hebt dan recht op 50% korting en betaalt 1149 euro (ipv 2299 euro). Bekijk hier de detailinfo en gebruik kortingscode 23PE3-50 bij je inschrijving.

Details

Data
We 9-10/12, telkens van 9:30 tot 17:00 u
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Details
De Zwaluwzaal bevindt zich op de 1ste verdieping in het gebouw achter het woonhuis.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen
Prijs:
€279,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht