03mrt 2402mrt 24

Psycho-energetica 3de jaar - module 3

Ontdek de kracht van familieopstellingen

Wil jij inzicht krijgen in de verborgen dynamieken binnen jouw familie en jezelf bevrijden van beperkende patronen? Ben je op zoek naar heling, persoonlijke groei en het versterken van jouw relaties? Dan is ons boeiende weekend familieopstellingen precies wat je nodig hebt! Tijdens dit weekend duiken we diep in de essentie van familiedynamieken en bieden we een veilige en ondersteunende omgeving om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te beginnen.

Hier zijn enkele redenen waarom je dit niet wilt missen:

  • Familieopstellingen onthullen de onderliggende patronen en verstoringen binnen jouw familie. Inzicht kan groeien in de oorzaken van onopgeloste trauma's, familiegeheimen en verborgen dynamieken die jouw leven beïnvloeden.
  • Met familieopstellingen heb je de mogelijkheid om onverwerkt familietrauma aan te pakken en te helen. Door bewust te worden van en te werken met deze trauma's kun je emotionele bevrijding ervaren en innerlijke vrede vinden.
  • Versterking van relaties: familieopstellingen helpen je om een dieper begrip en acceptatie te ontwikkelen voor je familieleden. Je zult in staat zijn om de onderlinge relaties te verbeteren en nieuwe perspectieven te verkennen.

Carolien Boom, al jaren lesgeefster Intuïtieve Ontwikkeling, is expert in energetisch opstellingswerk.


Opmerking:

  • Doelgroep: het volledige psycho-energetica traject reeds gevolgd hebben.
  • Deze module t.w.v. 365 euro word je als ex-cursist aangeboden met een korting van 30%.
  • Bio-vegetarische lunch en koffiepauzes inclusief.

Opgelet: tijdens dit weekend stellen de huidige derde jaars cursisten hun familieconstellatie op. Als ex-cursist volg je mee het proces en ben je beschikbaar als representant.


Tip: Je kan ook kiezen om het volledige cursusjaar 2023-2024 (Leadership / B-jaar) te volgen (uitgezonderd de individuele supervisies; je hoeft geen eindwerkpresentatie te maken). Je hebt dan recht op 50% korting en betaalt 1149 euro (ipv 2299 euro). Bekijk hier de detailinfo en gebruik kortingscode 23PE3-50 bij je inschrijving.

Details

Data
We 2-3/03, telkens van 9:30 tot 17:00 u
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Details
De Zwaluwzaal bevindt zich op de 1ste verdieping in het gebouw achter het woonhuis.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BOOM Carolien
Prijs:
€255,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht