Reserveer & betaal online

Klik op een item uit de lijst om te reserveren.

Betaalmethoden
05aug 2102aug 21

De magische kracht van natuurrituelen

Een zomer-vierdaagse in contact met de natuur

Tijdens deze vierdaagse willen we vertragen en genieten van de rust en heling die de natuur ons biedt. Even loskomen van de dagelijkse mallemolen is geen overbodige luxe.

Maar naast een vakantiegevoel en een leuke natuurbeleving willen we ons intenser verbinden met een aantal bewustzijnsvormen, een aantal hulpbronnen binnen de dimensie van de natuurwezens. Die verbindingen bekrachtigen doen we via een aantal mooie natuurrituelen op krachtplekken die we aandoen tijdens onze wandelingen. Alle rituelen en exploraties worden begeleid en ondersteund vanuit het vakgebied van de psycho-ecologie.

Elke mens heeft een krachtig zielsverlangen om zijn intenties vorm te geven in de materie. De natuur is onze leermeester wanneer het creatiekracht en vormgeving betreft. We gaan op zoek naar de magiër in onszelf die zijn positieve creatiekracht wil exploreren en maximaliseren. Magie is niets anders dan de kracht die ons in staat stelt om onze positieve intenties, onze specifieke talenten, onze doelen, te verbinden met ondersteunende  bewustzijnsvormen in de natuur. Het Noorse Seidr, draad-weef- en knooprituelen, maar ook mandala’s, het medicijnwiel, het contact met de landgeesten in verschillende clans van hout- aarde- vuur- metaal- en water-wezens, de verbinding met stenen en kristallen, … en nog zoveel meer staan op het programma. Vier dagen gaan we op zoek naar natuurwezens en begidsingssystemen die ons willen helpen in het vormgeven van een harmonische wereld. De talenten in onszelf om deze droom te realiseren zijn vaak ondergesneeuwd. We kunnen nauwelijks nog geloven dat we zelf heel veel kunnen bijdragen tot vormgeving van onze verlangens. In deze vierdaagse gaan we voor het reactiveren en re-connecteren met vergeten hulpbronnen. 

Wil je echt wakker worden? Wil je graag op zoek naar slapende informatie die is opgeslagen in de diepste kern van je cel-geheugen? Na deze vier dagen zal je verstomd staan hoeveel hulpbronnen er rond  en in jou aanwezig zijn die je nauwelijks kent, waar je tot nu toe geen gebruik van maakt en die popelen van ongeduld om je te ondersteunen in wat jij hier op Aarde wil realiseren.

 

Praktisch:

  • Het dagprogramma loopt van 9u30 s ’morgens tot 22 u s ‘avonds. Het grootste stuk van de dag zijn we buiten in de natuur. Wandelingen zijn voorzien in de directe omgeving van De Kluizerij, Affligem, Asse en Gent.
  • Breng schrijfgerief, warme/regen kledij, stapschoenen, laarzen, een plastiek zeil om op te zitten tijdens meditaties en eventueel muziekinstrumenten mee.
  • De prijs is inclusief benodigdheden voor de rituelen en een schriftje, entree in het Stam museum in Gent, koffiepauzes, 4 warme vegetarische maaltijden, 2 broodmaaltijden met soep en 1 picknick.
  • Vervoer: voor de uitstappen zullen we zoveel mogelijk carpoolen.

Details

Data
maandag 02 augustus 2021, 09:30
tot donderdag 05 augustus 2021, 17:00
Toevoegen aan agenda08/02/2021, 09:3008/05/2021-17:00Europe/BrusselsDe magische kracht van natuurrituelenEen zomer-vierdaagse in contact met de natuurDe Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
D'HOSE Marleen, DEPREZ Rebecca, CLOOTS Sofie
Prijs:
€445,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  05/07/2021)
Normale prijs €479,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in De Kluizerij - 3 nachten in tweepersoonskamer met ontbijt Prijs: €145,00

Overnachting in De Kluizerij - 3 nachten in single kamer met ontbijt Prijs: €250,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht