01dec 19

Causerie - Timotheus in gesprek met De Dirk Peeraer

Acupunctuur als poort tot herstel in de diepte

We nodige regelmatig op een verkeersrustige zondagochtend een schrijver, acteur, politicus, professor of een andere interessante persoonlijkheid uit. Iemand die een speciale passie heeft, waar we een verwantschap mee voelen en die in onze ogen een bijdrage levert aan onze samenleving in transitie. Fijn om elkaar ook weer te mogen ontmoeten voor een gewone babbel in verbondenheid.

Dirk is geschoold als klassiek arts, maar voelde dat er iets fundamenteel ontbrak. De studie van de oosterse geneeskunde – waar hij al op jonge leeftijd mee in contact was gekomen – gaf hierin de doorbraak. Via zijn multidimensionale kijk op de werkelijkheid, het gebruik van de vijf-elementenleer, zijn kennis in de acupunctuur en andere technieken combineert hij in zijn diagnosevorming en therapiewerk de westerse en de oosterse wereld. We zijn benieuwd te horen van Dirk hoe hij door het samenbrengen van die twee werelden kan zorgen dat er transformatie ontstaat op moleculair niveau. We vragen hem ook waarom hij zich ‘geneesheer’ wil noemen en niet dokter of arts.

Dirk is een man met een passie voor gezondheid en vitaliteit. Het beloofd een boeiend gesprek te worden over de stroming van onze levensenergie, Chinese geneeskunde, fytotherapie, ho'oponopono en zoveel meer.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Details

Data
zondag 01 december 2019, 10:30-12:30
Locatie
Dr Peeraer, Kruisbeklaan 4, 2920 Kalmthout
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
MEYSMANS Jan
Prijs:
€13,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  17/11/2019)
Normale prijs €15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht