15mrt 20

Intuïtief filmproject - Antwerpen

Mr Nobody (Jaco Van Dormael)

Timotheus brengt films die een energetisch of intuïtief aspect van het leven belichten. Het zijn schitterende films die vaak nooit de filmzaal halen wegens: te moeilijk, te spiritueel of te controversieel. Cinefiel Carl Vanderheyden zal telkens de film inleiden. We nodigen je uit om achter de beelden te kijken en de wetten van het spirituele universum van de filmregisseur te herkennen. Na de film is er de mogelijkheid tot gezellig napraten met een drankje in de bar van de filmzaal in de benedenverdieping.

2092. De 120-jarige Nemo Nobody is de oudste man op aarde en de laatste sterfelijke persoon in een wereld waar iedereen eeuwig leeft. De enige vraag die hem achtervolgt, is of hij het juiste leven heeft geleid, de juiste vrouw heeft bemind. Als kleine jongen staat hij voor een onmogelijke keuze: stapt hij op de trein met zijn moeder of blijft hij achter bij zijn vader. Eén keuze, twee mogelijke levens. De film volgt Nemo tijdens al zijn avonturen, of ze nu droom of werkelijkheid zijn...

Een Belgisch meesterwerkje!? Dit is er één. Van Dormael weet ons op een overzichtelijke manier te verwonderen met de magie van het leven, aan de hand van de keuzes die we wel of niet maken. Een cinématografische parel over leven, oud(er) worden, metafysica en liefde. Een groot scherm is nodig voor zo’n grootse film. Niet te missen!

Prijs:  9 euro

Inschrijving en betaling:  Via cinemacartoons.be of ter plaatse aan de kassa

Details

Data
zondag 15 maart 2020, 19:45-22:00
Locatie
Cinema Cartoons, Kaasstraat 4-6, 2000 Antwerpen
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDERHEYDEN Carl
Prijs:
€0,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Deze activiteit laat (nog) geen inschrijvingen toe

Terug naar overzicht