01mei 20

Mandala voor de Aarde - Kalmthout

Een helende opstelling voor onze planeet

De lente is een uitstekend moment om samen een natuurmandala te maken.  We starten met een korte meditatieve wandeling waarbij we natuurlijke materialen die we vinden op onze weg verzamelen. Neem mee wat je aanspreekt en waar je oog op valt. Het is hierbij niet de bedoeling om de natuur kaal te plukken. Je kan ook natuurelementen meebrengen uit je eigen tuin.

Op een rustige plek stallen we onze schatten uit en verwerken ze in een mandala. Mandala’s groeien vanuit een spontane beweging en inbreng door alle leden van de groep. Ze zijn uniek en seizoensgebonden. Tijdens het leggen kom je in een rustige creatieve flow. Nadien nemen we nog even de tijd om ons groepswerk te bekijken, in stilte je intentie te bekrachtigen en spontane reflecties uit te wisselen. Deze helende en verbindende activiteit gaat door op verschillende plaatsen. Doe mee en laad je op aan de natuur!

Foto’s van de verschillende mandala's komen op de website van Timotheus. We nodigen ook jou uit deze mooie ervaring te bekrachtigen door die dag zelf een foto te posten op je social media wall met een eigen intentie of tekstje en de vermelding #timotheus #samenvooreenmooieaarde. 

Details

Data
vrijdag 01 mei 2020, 10:00-12:00
Locatie
Meysmans, Kievitstraat 25, 2920 Kalmthout
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
MEYSMANS Jan
Prijs:
€13,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  17/04/2020)
Normale prijs €15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht