09mei 19

De kracht van je voorouders - Leuven

Regionale thema-avond

Tijdens een regionale thema-avond (Gathering) werken we na de meditatieve oefening en een korte pauze rond een specifiek thema. De centrale vraag tijdens deze avond is: “Hoe kunnen we op een nieuwe manier de hinderpalen en uitdagingen in ons leven gebruiken als een hefboom om dieper te groeien?”

Thema meiDe kracht van je voorouders.

In onze individualistische samenleving zijn we nog weinig bewust van de impact van onze voorouders. Hun stemmen blijven echter fluisteren, net buiten het bereik van ons gewone gehoor. Ervaring leert ons dat onverwerkt leed vanuit de vorige generaties heel krachtig nog vandaag kan doorwerken in onze genen. Maar ook de kwaliteiten van de vorige generaties kunnen even krachtig aanwezig zijn.

Hoe ga je om met het onverwerkte leed, maar ook met die talenten van je voorouders? Hoe kan je die wonden helen en die krachten in jezelf activeren? We werken hieraan via een mooie indringende helingsoefening.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Nota: 

  • Ben je een erkend Sit-in-facilitator, dan betaal je slechts 10 euro. Kortingscode: 2019GA-SF.
  • Neem een ACPro-kaart, een jaarabonnement om een onbeperkt aantal regionale thema-avonden (Gatherings) te volgen. De kaart is 365 dagen geldig vanaf de datum van betaling en kost slechts 159 euro. SCHAF HIER AAN

Details

Data
donderdag 09 mei 2019, 19:30-22:30
Locatie
De Curve, De Becker Remyplein 27, 3010 Kessel-Lo
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
SPOELDERS Petra
Prijs:
€18,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  25/04/2019)
Normale prijs €20,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht