Reserveer & betaal online

Klik op een item uit de lijst om te reserveren.

Betaalmethoden
10jul 21

Hoe word je hoeder van je streek - BRUGGE

Kijken vanuit een psycho-ecologische bril

Mijn streek, mijn eigen plekje onder de zon, waar ik telkens terug thuiskom

Wat zegt de plek waar we leven en werken en vaak ons sociaal netwerk uitbouwen over ons? Waarom hebben we deze plek gekozen als onze thuisbasis?

Binnen ons psycho-ecologisch project willen we mensen stimuleren om zich opnieuw te verbinden met de blauwdruk van de eigen streek. In deze voordracht starten we met een korte voorstelling van het boek Aarde-Bewustzijn van Marleen D’hose.   

Van daaruit gaan we samen met ons publiek op zoek naar krachtplaatsen, verbindingen en thema’s die onze aandacht trekken in de eigen streek. Wat zich toont in de buitenwereld van plekken waar je leeft, werkt, vakantie neemt, … toont zich ook in jezelf.  Elke regio, elke plek heeft een geschiedenis, een cel-geheugen en een inter-dimensioneel verhaal dat jou aantrekt of afstoot. Het is voor vele mensen een eyeopener om hun streek te zien als een wezenlijk deel van henzelf. Vanuit de hermetische wetmatigheid zo binnen, zo buiten proberen we inzicht te geven in deze dynamiek.

Het is onze intentie om tijdens deze interactieve voordracht jouw verbinding met het Aarde-bewustzijn  daar ter plekke wakker te maken, te intensifiëren en te verdiepen. Bewustwording rond deze connectie stimuleert co-creatie en hoederschap. Thuiskomen wordt dan plotseling ingebed in een veel ruimer plaatje. 

Mieke Vanherck en Els Schrauwen, ervaren lesgevers intuïtieve ontwikkeling, en Rebecca Deprez, verantwoordelijke “hoeders van Brugge”,  geven ons de mogelijkheid jullie te ontvangen op hun plekje in Brugge.  

Details

Data
zaterdag 10 juli 2021, 13:30-17:30
Toevoegen aan agenda07/10/2021, 13:30-17:30Europe/BrusselsHoe word je hoeder van je streek - BRUGGEKijken vanuit een psycho-ecologische brilCentrum de Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge
Locatie
Centrum de Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen
Prijs:
€27,50 (kortingstarief geldig t.e.m.  26/06/2021)
Normale prijs €30,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht