23nov 22

Causerie - Timotheus in gesprek met Anna Demuylder

Hoe een oud-keltische gemeenschap inspirerend kan zijn voor onze tijd

Mens en maatschappij botsen al eens op koppige limieten en dan borrelen er moeilijk te beantwoorden Ievensvragen op. Worstelingen met dromen waar je (te) lang op moet wachten, met beloftes waar je geen tijd voor kan maken, met een gebrek aan manoeuvreerruimte om ideeën te verwezenlijken. In  het boek 'Daragh' kijken we mee over de schouders van een oud-Keltische gemeenschap en ontdekken hoe zij met verandering en twijfels omgaan. De onvoorwaardelijke Iiefde tussen Aisling en Vlarick vormt de rode draad in een beklijvend verhaal, vol ideeën en suggesties voor het !even zoals het is. Daragh staat voor de traagheid van het !even, waar !even en dood, licht en donker, man en vrouw met elkaar verbonden zijn. Samen zijn ze een geheel. Net ene kan niet bestaan zonder het andere.

Anna is een geëngageerde selfmade woman en serial entrepreneur. Zaken die lichtjes afwijken van het evidente, registreert ze haarfijn en kneedt ze tot meeslepende verhalen. Ze vertelt op dze avond graag meer over hoe haar boek tot staan kwam.

De opbrengst van deze causerie gaat naar Tutti Fratelli. Tutti Fratelli zet mensen met minder kansen in het leven in het licht van de theaterspots met aandacht voor de schoonheid van het onvolmaakte.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Log 10 minuten op voorhand in en test even je audio-instellingen, volume, headset en beeld. 
  • Opgelet! Zet je micro enkel aan als je een vraag wil stellen. Tijdens de sessie dempen we je microfoon ('mute') om echo, ruis en achtergrondgeluiden te vermijden.  
  • Activeer de camera zodat iedereen je ziet of plaats een foto in je avatar (we zien graag ons publiek). 
  • Zorg voor een voldoende groot beeldscherm (laptop of desktop) en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Zorg voor een rustige, prikkelvrije werkruimte.
  • Activeer Zoom best via de browsers Chrome, Safari of Firefox. Vermijd Internet Explorer. Downloaden is niet nodig.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/causerie-timotheus-in-gesprek-met-anna-demuylder

Details

Data
woensdag 23 november 2022, 19:30-21:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
Vrije gift (minimum €5.00)
Tickets
0/3 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht