12nov 21

Causerie - Timotheus in gesprek met de zusters Bervoets

Liefste de oorlog is begonnen

De zussen Geertrui, Veerle en Katelijne Bervoets schrijven sinds 2010 historische romans. Deze maand wordt hun vijfde roman ‘Liefste de oorlog is begonnen.’ bij uitgeverij Aspekt, uitgegeven.

Geertrui is de oudste en pianiste van opleiding. Ze is vandaag de dag actief als psycho-energetisch coach gespecialiseerd in regressietherapie. Katelijne, de jongste, werkt als jobcoach bij Passwerk, een organisatie die de kwaliteiten van mensen met een autismespectrumstoornis en een normale begaafdheid, inzet voor het testen van software. Veerle werkt als coach voor helende lichaamszorg.

Het idee om met drie een verhaal tot een boek uit te werken ontstond vanuit hun gezamenlijke interesse in vorige levens. De boeken van de zussen Bervoerts:  Maison Close over het 19e eeuwse Parijs, Sluiers over Bourgondië, over het hof van Filips de Goede in het 15e eeuwse Brugge, Vergiftigd geschenk over hof van Lodewijch XIV in het Louvre van de 17e eeuw, Tranen om Troje over de grote oorlog van de Grieken in het oude West-Klein-Azië en nu ‘Liefste de oorlog is begonnen’ over WOII, zijn allen ontstaan vanuit het teruggrijpen naar hun gezamenlijke vorige levens.
 

De opbrengst van de avond gaat naar het Rode Kruis.

 

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/causerie-timotheus-in-gesprek-met-de-zusters-bervoets

Details

Data
vrijdag 12 november 2021, 19:30-21:00
Toevoegen aan agenda11/12/2021, 19:30-21:00Europe/BrusselsCauserie - Timotheus in gesprek met de zusters BervoetsLiefste de oorlog is begonnenZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, BERVOETS Geertrui (assistent), BERVOETS Veerle (assistent), BERVOETS Katelijne (assistent)
Prijs:
Vrije gift (minimum €5.00)

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht