01okt 20

Basismodule - Zonhoven - GEANNULEERD

Prov. LIMBURG - 9 donderdagavonden (19.00-22.00 u)

Intuïtieve basisvaardigheden voor innerlijke transformatie

In deze vormingsreeks leer je stap voor stap je mentale denkwereld loslaten. Via speelse, vooral meditatieve, oefeningen ontdek je een hele nieuwe wereld. Door de energetisch-lichaamsgerichte aanpak wordt deze nieuwe ervaringswereld langzaam geïntegreerd in je persoonlijkheid.  

  • Je kan beter omgaan met emoties.
  • Je gaat sterker in het leven staan.
  • Je straalt meer levensenergie uit.
  • Je merkt verbeteringen in je relationele wereld.
  • Je durft meer te vertrouwen op je gevoel.

 In deze reeks krijg je ook een introductie in fascia-gym. Dit is een zeer zachte vorm van lichaamsbeweging, die zorgt dat je bindweefsel (fascia) in optimalere conditie geraakt. Dit zorgt voor een beter energiedoorstroming en creëert rust in je lichaam.

Deze module bestaat uit negen donderdagavonden in beperkte groep (10 tot 20 deelnemers) in de Siloam (Zonhoven) en één lesdag met meerdere groepen samen op 28/11 (9.30-17 u) in het Provinciehuis Vlaams-Brabant – Spoor 95 (Provincieplein 1, 3010 Leuven).

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Deelnemingsvoorwaarde: geen voorkennis vereist

Opmerking: De lunch en koffiepauzes op de gezamenlijke dag van 28/11 in Leuven zijn inbegrepen in de prijs.

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • Indien je inschrijft voor een cursus en er zou in de loop van het traject terug een lockdown komen, dan zullen de lessen uitgesteld worden (en dus NIET vervangen door ZOOM-sessies); we zullen wel tijdens een eventuele lockdown ZOOM-sessies aanbieden om de continuïteit te garanderen.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

Details

Data
9 do av 1/10, 8/10, 22/10, 29/10, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12 en 17/12 (19.00-22.00 u)+ za da 28/11 (9.30-17 u) in Provinciehuis Vlaams-Brabant (Leuven)
Locatie
Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANTILT Leen, DE GREVE Rita (assistent)
Prijs:
€299,00
Tickets
0/3 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht