10sep 19

Intuïtieve ongoing-groep - Zonhoven

LIMBURG 7 di av (19-22 u)

Blijvende zorg  dragen voor jezelf en je groeiproces, je droom waarmaken om van deze wereld een mooiere plek te maken

Heb je het volledige Intuïtieve Groeitraject van drie jaar achter de rug, dan kan je aansluiten bij deze Intuïtieve ongoing-groep.

Dankzij het verder inoefenen van de intuïtieve vaardigheden, blijf je aandacht hebben voor je eigen welzijn en je persoonlijke groeiproces. Naast de groepsreading en -healingslessen, volg je ook de maandelijkse Gatherings. Elke maand werk je hier rond een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld het vinden van de motivator in jezelf, het verankeren van krachtige hulpbronnen en het verbeteren van je zelfbeeld.

In een ongoing-groep werk je met een jaar thema dat je zelf kiest. Wat houdt jezelf bezig, met welk thema ga je aan de slag? Je wordt daarin ook ondersteund door de andere deelnemers van je groep en de lesgever. Iedere deelnemer krijgt de unieke kans voor een groepsreading. Zo laat je je door de hele groep een intuïtief-energetische manier screenen rond het thema dat je aanbrengt. Je collega’s schouwen vanuit een breed multi-dimensioneel perspectief en brengen een nieuw verhaal over jouw werkelijkheid en jouw thema. Zo kan je voortaan op nieuwe manieren leren schouwen naar jezelf. Als waarnemer-deelnemer kijk je naar wat de ander (de geobserveerde) werkelijk beweegt, waar de passie zit en wat hij of zij daarin aan het ervaren is. In zo’n waarnemingsproces (‘reading’) ga je uit van het paradigma dat de ander een spiegel is van jezelf. In dialoog met elkaar kan je alzo jouw zelfkennis en die van de ander vergroten. Deze zelfkennis draagt bij tot het maken van eigen keuzes, het loslaten van bepaalde oude patronen, veranderen naar wie je echt wilt zijn en het creëren van ruimte voor eigen uniciteit.

In een ongoing-groep krijg je ook de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen het onderzoekswerk van Timotheus mee via oefeningen die nieuw zijn en die je in de voorbije drie jaar nog niet ontvangen hebt. Via deze ongoing-groep kan jij, als je wenst, je engageren in het Active Community Project. Dit is een nieuwe vorm van actief burgerschap. Je draagt hier in verbinding met anderen zorg voor de wereld die jou omringt, de aarde die om heling vraagt, de mensen die zoekende zijn in deze moeilijke transitietijden.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Details

Data
dinsdag 10 september 2019, 19:00-22:00
Locatie
Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANTILT Leen, REYNDERS Johan (assistent)
Prijs:
€145,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht