05okt 20

Multidimensionaliteit - Gent - GEANNULEERD

OOST-VLAANDEREN 9 maandagavonden (19.30-22.30 u)

Bewustwording van de expressie van je persoonlijkheid

In deze module ga je ontdekken dat je meer bent dan je fysieke lichaam. Vanuit je persoonlijkheid straal je ook vitale, emotionele en mentale energie uit die een energetisch veld rond je fysieke lichaam vormen. Verder ben je nog onder invloed van collectieve velden: het etherische, het astrale en het hoger mentale.

De menselijke aura of het uitstralingsveld is een weerspiegeling van ons lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele groeiproces. Het is de expressie van onze persoonlijkheid als geheel en van onze potentiële vermogens. Je leert om de verbanden te zien tussen die verschillende velden (ook dimensies, lagen, of lichamen genoemd) en hoe dit een weerslag heeft op je leven. Je leert hoe je daar zelf invloed kan op uitoefenen. Zo kan je beter gecenterd zijn en je ware pad in dit leven volgen.

Lees ook het artikel Focus op multidimensionaliteit.

Deze module bestaat uit negen maandagavonden in beperkte groep (10 tot 18 deelnemers) in Ten Berg (Gent) en één lesdag met meerdere groepen samen in De Kluizerij (Affligem) op 29/11 (9.30-17 u).

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Deelnemingsvoorwaarde: minstens de ‘Basismodule Intuïtieve Ontwikkeling' gevolgd hebben.

Opmerking: De lunch en koffiepauzes op de gezamenlijke dag van 29/11 in De Kluizerij zijn inbegrepen in de prijs.

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • Indien je inschrijft voor een cursus en er zou in de loop van het traject terug een lockdown komen, dan zullen de lessen uitgesteld worden (en dus NIET vervangen door ZOOM-sessies); we zullen wel tijdens een eventuele lockdown ZOOM-sessies aanbieden om de continuïteit te garanderen.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

Details

Data
9 ma av 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 9/11, 16/11, 23/11, 7/12 en 14/12 (19.30-22.30 u) + zo da 29/11 (9.30-17 u)
Locatie
Ten Berg - gebouw rechts, Bergstraat 16, 9820 Merelbeke - Gent
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
CASAER Randall, BREDA Hilde (assistent), DOBBELAERE Marieke (assistent)
Prijs:
€299,00
Tickets
0/2 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht