Workshop - Eerste Hulp Bij Corona

Hoe omgaan met een onbekend virus?

We zijn ongerust over Corona, jij waarschijnlijk ook. Misschien ben je ongerust over je eigen gezondheid of over mensen in je omgeving. Misschien ben je ongerust rond je job of heb je zorgen met het bedrijf dat je runt. En daar zijn wel wat redenen voor vandaag. We hadden liever als titel van deze Gathering geschreven: 'Hoe zorg je dat je zeker geen Corona krijgt?'. Dit is helaas niet iets dat binnen je hele eigen controle valt. Maar we kunnen de kans dat we corona krijgen kleiner maken, en dat ligt wel binnen onze controle.

De vraag is dus 'Hoe leren we met corona te leven' of 'Hoe ga ik om met de veiligheid, de regels?' of 'Hoe ga ik om met mijn eenzaamheid en afgesloten zijn van de buitenwereld' of 'Wat kan Corona betekenen in deze wereld in transitie' of 'Welke inzichten ontdekken we wanneer we het fenomeen schouwen vanuit een multi-dimensioneel perspectief'.

Tijdens de webinar vertellen we je hoe wij als Timotheus Project naar dit virus kijken  Je krijgt tips mee om op een meer ontspannen manier met de regels te kunnen omgaan, om jouw immuniteitssysteem te versterken, om je angst en onzekerheid de baas te kunnen en om beter om te gaan met afstand en de bubbel van 4. We bieden je tijdens de avond ook een krachtige hulpbronoefening om met corona beter om te gaan.

De presentatie is in handen van dr. Jan Raes en Philippe Vandevorst. Jan zal de medische,  psycho-sociale  en multi-dimensionele zijde van het verhaal vertellen. Philippe begeleidt de oefeningen.

 

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Dit is een opname van een eerder opgenomen event; je kan deze opname wanneer je wil bekijken en beluisteren.
  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop nodig.
  • Je ontvangt een uur na je inschrijving via mail een ZOOM-link met de opname.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

 

Details

Data
2 sessies
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, RAES Jan
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht