06aug 20

HOPE-intensive

Kennismaken met de vernieuwde HOPE-methodiek

Het HOPE-proces wil de innerlijke afscheidingen, die we tijdens onze levensjaren opgebouwd hebben, op een eenvoudige manier weer verbinden. In dit natuurlijk ‘smeltingsproces’ kunnen we ons weer heel tastbaar realiseren dat we geen afgescheiden klein zelf, maar een immens ‘Zelf’ zijn. Deze denkwijze vinden we terug in de Oosterse spiritualiteit bij Sri Aurobindo: "Alleen het mentale scheidt af, je bent niet afgescheiden, je bent één met alles. Je bent niet wie je denkt dat je bent. Je bent een immens Zelf."

Tijdens deze workshop leer je ‘in de diepte’ kennismaken met de vernieuwde HOPE-methodiek.

We werken 4 bijeenkomsten live online met demonstraties en oefeningen per twee. Je krijgt theoretische achtergrond en een demonstratie van elke nieuwe benadering. Je oefent via een speciale videoruimte van zoom per twee met supervisie.

Later in het jaar is er een extra trainingsdag voorzien in de Kluizerij (deze is niet in de prijs begrepen). Na deze HOPE-Intensive kan je de HOPE-facilitatorsopleiding volgen, waarin je leert de HOPE-methodiek door te geven aan anderen in het kader van Coaching of Therapiesessies.

Lees ook De vernieuwde HOPE-methodiek

Doelgroep: geen voorkennis vereist; ideaal voor nieuwkomers bij Timotheus, maar ook opfrissend voor mensen die al wat langer bij ons les volgen.

Opmerking:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een half uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending. Deze link geld voor de vier avonden.
  • Er wordt verwacht dat je live aanwezig bent en naast de lessen met de oefeningen aan de slag gaat.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, typ die dan in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
Online op 4 do av 6/8, 13/8, 20/8 en 27/8 (19.30-22 u)
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€85,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht