16apr 21

HOPE-refresh - APRIL

HOPE en droomwerk

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en HEALING

Anders dan andere vormen van healing heeft het Supra-mentale veld bijzondere vermogens om te helen en te transformeren. Als HOPE-facilitator is het fijn om met een partner samen te komen en aanwezig te zijn vanuit dit Supra-mentale veld. Dit veld van Bewustzijn heeft zijn eigen bijzonder helend en transformerend vermogen. De kunst is om tijdens een sessie het veld ‘helend’ aanwezig te houden in de ruimte waar we werken. Ik merk zelf als Facilitator dat een energetische "vriendelijke aanraking" tijdens de sessie zowel de eigen reactiviteit heelt als de ander die aanwezig is, als ook het collectieve onbewuste veld waarin we samen vertoeven. Dit geeft opmerkelijke resultaten. Dezelfde helende benadering kan toegepast worden op onszelf in het dagelijks leven, op anderen die erom vragen op afstand, zowel als bij het ontvouwen van de huidige wereldgebeurtenissen. Supra-mentaal helend aanwezig zijn in de wereld brengt een nieuwe dynamiek in de toepassing van de HOPE-methodiek. We vertellen je er alles over tijdens de sessie en oefenen uiteraard samen.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 16 april 2021, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda04/16/2021, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - APRILHOPE en droomwerkZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht