12feb 21

HOPE-refresh - FEBRUARI

HOPE en bewondering of kritiek op een ander

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en bewondering of kritiek op een ander

Het integreren van onze ervaringen in relatie tot andere mensen kan zeer waardevol zijn voor onze persoonlijke groei. Alles wat we niet leuk vinden in anderen, en alles wat we bewonderen, kunnen deuropeningen worden naar meer heelheid. In één van de vorige sessies verkenden we een format voor het integreren van de "Ander" dat zich richtte op de ervaring van het gevoel slachtoffer te zijn. Dit format biedt een iets andere manier van werken die de reikwijdte van onze levenscontexten die we kunnen gebruiken om "de Ander te integreren" voor onze eigen evolutie verbreedt. Het vinden van de match binnenin kan nuttig zijn met alles wat we als "niet zelf" ervaren. Je kan dit proces zelfs verkennen met een taak of activiteit die je graag of vooral niet graag doet.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Dit event is enkel live te volgen; er wordt geen opname gemaakt.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 12 februari 2021, 19:30-22:00
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht