22jan 21

HOPE-refresh - JANUARI

HOPE en het helen van je organen

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en het helen van je organen

In HOPE maken we zorgvuldig onderscheid tussen het fysieke lichaam zelf, en subjectieve ervaringen die zich in het gebied van het fysieke lichaam bevinden. Het kan interessant zijn om de fysieke organen zelf uit te nodigen om te "ontwaken” of te regenereren. Zo kunnen we het hart uitnodigen om te ontwaken, de lever om te ontwaken, enz. We hebben nog steeds te maken met onze subjectieve of energetische ervaring van elk orgaan, maar toch kan er het gevoel zijn dat de fysieke cellen zelf wakker worden als we dit doen. Ik denk dat dit een nuttig onderdeel kan zijn van fysieke genezing, verwerkingen in de fysiek van vorige levens. Het is een prachtige manier om de supramentale werkelijkheid in al onze organen te doen ontwaken.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Dit event is enkel live te volgen; er wordt geen opname gemaakt.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 22 januari 2021, 19:30-22:00
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht