19mrt 21

HOPE-refresh - MAART

HOPE en droomwerk

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en droomwerk

Dromen worden beschouwd als een venster naar het onbewuste. Ze kunnen constructies onthullen die aan de basis liggen van onze ervaring en waar we ons al dan niet bewust van zijn. Zo kan het heel nuttig zijn om onze dromen te verwerken met behulp van HOPE. Ze geven ons een andere toegang tot innerlijke scheidingen die we nuttig kunnen uitnodigen om te integreren.

Er zijn twee belangrijke manieren om droomwerk te doen met HOPE. De eerste is om de droom op dezelfde manier te behandelen als een incident in het wakkere leven, en er op die manier mee te werken. De tweede methode richt zich op het integreren van alle elementen in de structuur van de droom. Als je een sterke emotionele respons hebt in de droom, zal de eerste methode bijzonder nuttig zijn. Als de droom emotioneel neutraal is, kan de tweede methode het meest nuttig zijn.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 19 maart 2021, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda03/19/2021, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - MAARTHOPE en droomwerkZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht