24okt 21

HOPE-Special

Focussen op de ‘Felt Sence’

Dankzij de creatieve inbreng van Hilde Rolus die Hope-facilitator is leren we op deze speciale themadag HOPE combineren met de techniek van het Focussen op de ‘Felt Sence’. Hoewel we tot hiertoe bij HOPE steeds erg de nadruk gelegd hebben op de vorm kunnen we ook de vorm verbinden met de inhoud. De Hope-methodiek werkt sneller maar gaat deels voorbij aan de inhoud omdat deze voor het Supra-mentale er niet toe doet. Het werken met de Felt Sence is een veel langzamer proces, maar voelt voor sommige mensen als meer beklijvend en doorleefd aan omdat ze dan ook de inhoud dan helemaal zelf bewust geïntegreerd hebben.

Bij het Focussen laat men de persoon door middel van vragen over de lichaamsgewaarwording, de emotie, de situatie en een metafoor dichter bij zijn ‘ Felt Sence ‘ komen die altijd nieuw en verrassend is. Men nodigt de persoon uit om erbij te resoneren en te exploreren wat er aan de gang is. Hierdoor ontstaat niet alleen inhoudelijk meer inzicht maar treedt er van binnen uit ook verandering op.

Voorwaarde: minimum een Hope-intensive gevolgd hebben.

Opmerking: Prijs inclusief lunch en koffiepauzes.

Details

Data
zondag 24 oktober 2021, 10:00-17:00
Toevoegen aan agenda10/24/2021, 10:00-17:00Europe/BrusselsHOPE-SpecialFocussen op de ‘Felt Sence’De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, ROLUS Hilde
Prijs:
€85,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht