07mrt 22

HOPE-stage

Stap 5 van de opleiding tot HOPE-facilitator

Deze stage kadert binnen de beroepsopleidingen van EPECA. Je oefent gedurende een twaalftal weken de HOPE-methodiek met anderen. Er zijn vier supervisiemomenten via ZOOM voorzien en 2 live vormingsdagen tijdens deze periode. Je engageert je om minstens 20 individuele sessies te begeleiden met vrienden of familie die HOPE nog niet kennen of/en collega’s uit de opleiding. Na iedere HOPE-sessie stuur je ons een kort verslag toe van je eigen ervaring en de ervaring van de persoon waarmee je gewerkt heeft (de verkenner). De 'verkenners' die je begeleidt mogen een (vrije) bijdrage leveren in een spaarpotje, zodat ze je opleiding mee kunnen helpen sponseren.

In deze stageperiode engageer je je tevens om iedere dag tijd te maken om het basis protocol van HOPE ook voor jezelf toe te passen, zodat de dynamiek zich in je eigen onbewuste kan verdiepen. Je kan je tijdens deze stageperiode aansluiten bij een gesloten internetgroep waarin je je ervaringen kan delen met andere facilitators in opleiding.

Details

Data
Za da 2/4 en zo da 8/5 ((9.30-17 u) in De Kluizerij (Affligem) en 4 wo av 9/3, 30/3, 27/4 en 18/5 (19.30-21.30 u) online via ZOOM
Locatie
Organisator
Epeca
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€375,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  22/02/2022)
Normale prijs €399,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht