17dec 21

HOPE-refresh - DECEMBER

HOPE en omgaan met reacties die het natuurlijk proces boycotten

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en omgaan met reacties die het natuurlijk proces boycotten

Bij het toepassen van HOPE in je eigen leven of in het kader van een praktijk wordt het steeds belangrijker om tijdens het proces nauwkeurig je (meta-)reacties op te merken en te transformeren. Als iets niet werkt, is het altijd zo dat iets anders om aandacht vraagt. Heel vaak wordt er dan een reactie of een meta-respons geactiveerd. De lijst van reacties en meta-reacties die kunnen opkomen is misschien oneindig. Op deze refresh avond behandelen we de meest voorkomende reacties en hoe je ze kan neutraliseren.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 17 december 2021, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda12/17/2021, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - DECEMBERHOPE en omgaan met reacties die het natuurlijk proces boycottenZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht