13nov 20

HOPE-refresh - NOVEMBER

Maandelijkse opfrissing van de HOPE-metheodiek

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en hoe me niet langer ‘slachtoffer’ te voelen.

Velen voelen zich in relaties of situaties vaak slachtoffer. De dynamiek van het leven en van relaties heeft hen diep gekwetst. Wanneer we het meest kwetsbare ‘ikje’ laten integreren met de HOPE-methodiek komen er heel grote veranderingen in ons leven. Niet altijd gemakkelijk voor mensen die al lang groeiwerk doen en die filosofisch helder hebben voor zichzelf dat ze verantwoordelijk zijn voor zichzelf. Bij deze mensen is vaak ‘slachtoffer’ zijn in de schaduw van de persoonlijkheid verzeild geraakt. Het vraagt een grote authenticiteit in onszelf om ook te aanvaarden dat er een ‘ikje’ in ons leeft dat zich ook slachtoffer voelt. Maar zodra we hier authentiek aandacht kunnen aan geven komt er een heel nieuw perspectief tot leven.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Dit event is enkel live te volgen; er wordt geen opname gemaakt.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 13 november 2020, 19:30-22:00
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht