10okt 20

Vrouwzijn vandaag

Een gezellig samen-zijn onder vrouwen

De diepte van ons vrouw-zijn kunnen we enkel ervaren door met andere vrouwen in verbinding te gaan en ons tegelijkertijd ondersteund te weten door Moeder-Aarde. In deze bijeenkomst beginnen we met een geleide meditatieoefening om de rust en de stilte in onszelf te voelen. Via de magische kaarten van Veronika Reniers laten we ons leiden in wat zich momenteel in onszelf afspeelt. Dit kan als leidraad dienen om aan te trekken wat we op dit moment nodig hebben. We kunnen ons laten voeden en healen door elkaar en door de magie van de Aarde zelf.

Dit wordt weer een middag in diepe vrouwelijke verbondenheid, ontspanning en genoeglijkheid. We nodigen je uit om samen met ons de zachtheid en de vreugde van onze vrouwelijke essentie te herontdekken en te vieren.

Doelgroep: alle vrouwen

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

Details

Data
zaterdag 10 oktober 2020, 14:00-17:00
Locatie
Kring, Jaak De Boeckstraat 73, 2170 Merksem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DE LEIJER Manja, VAN DEN BUSSCHE Bibiane, KEGELS Patricia
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht