30mrt 19

Energetische exploratie van Antwerpen

Een stad in beweging

We verkennen en ervaren de energetische structuur van Antwerpen. We volgen deze keer vooral de ‘mannelijke lijn’ en houden halt bij de kruising met de ‘vrouwelijke lijn’.

Antwerpen is een rebelse en trotse stad die vaak in opstand kwam tegen het hoger gezag en haar invloed tot ver liet gelden. Waar liggen de krachtplekken, hoe kunnen we er voeling mee krijgen, en wat is het verband met de vele sagen en legenden van deze fiere stad met haar rijk verleden? Geert en Philippe vertellen veder over de energetische oer oorsprong van de stad. Hier krijgt het verhaal van Brabo en de Reus, de Lange Wapper en andere mythische saga’s een heel andere betekenis.

We trachten antwoorden te vinden op volgende vragen. Wat is de relatie tussen de stad aan de stroom en het Atlantis verhaal Wat heeft Orion, Sirius en het Oude Volk hiermee te maken? Waarom staan het Stadhuis, de Burght of de Kathedraal op die specifieke plaatsen? Hoe groeide de stad en hoe hebben de grote veranderingen (werken) die nu gaande zijn of gepland worden een invloed op het energetische veld van de stad? En wat is in dit licht de opdracht van de Antwerpenaar in deze woelige tijden?

Het doel van de exploratie is het openen van oude energiepoorten, waardoor het hart van de stad kan geheeld worden.

Details

Data
zaterdag 30 maart 2019, 10:00-13:00
Locatie
Afspraak aan standbeeld Peter de Grote, Kloosterstraat, 2000 Antwerpen
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
AUDENAERT Geert, VANDEVORST Philippe
Prijs:
€18,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  16/03/2019)
Normale prijs €20,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht