12jun 2110okt 20

Psycho-ecologisch Practitioner - GESTART

Een persoonlijk groeitraject

Via de opleiding psycho-ecologie willen we je vanuit een holistische psycho-energetische inter-dimensionale benadering in contact brengen met de energie van je woonst, je werkplek, je omgeving, een stad, een reisbestemming, … Je maakt gedurende het jaar a.d.h.v. een theoretisch kader en ervaringsoefeningen een energetische verkenning van je woon- en leefomgeving.

Je kunt terug leren om je Intuïtief-energetisch te verbinden met anderen, je kunt leren zorg dragen voor je eigen straat of buurt, de steden en plaatsen waar je mee verbonden bent. Je kunt zelfs ervaren dat je dit allemaal reeds lang in je had, dat het terug wakker wordt. Je kunt een ongelooflijke vreugde ervaren in deze uitwisseling tussen de Aarde als levend organisme en jezelf en meer nog, je kunt jezelf terug helemaal leren kennen en healen als je deze wederzijdse communicatie durft aan te gaan.

Voor meer info en getuigenissen van ex-cursisten, bekijk de ZOOM-sessie ; paswoord: f!%D01G$ 

Deelnemingsvoorwaarde: Bij voorkeur de ‘Basismodule Intuïtieve Ontwikkeling’ gevolgd te hebben of te volgen.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Lunch en koffiepauzes in de Baarbeekhoeve zijn in de prijs begrepen. Voor de dagen op verplaatsing dien je een pichnick te voorzien.

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • Indien je inschrijft voor een cursus en er zou in de loop van het traject terug een lockdown komen, dan zullen de lessen uitgesteld worden (en dus NIET vervangen door ZOOM-sessies); we zullen wel tijdens een eventuele lockdown ZOOM-sessies aanbieden om de continuïteit te garanderen.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

Details

Data
zaterdag 10 oktober 2020, 09:30
tot zaterdag 12 juni 2021, 17:00
Toevoegen aan agenda10/10/2020, 09:3006/12/2021-17:00Europe/BrusselsPsycho-ecologisch Practitioner - GESTARTEen persoonlijk groeitrajectBaarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen, DEPREZ Rebecca (assistent)
Prijs:
€1599,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht