04jun 20

Thuiskomen in je woonst

Kennismaken met Psycho-ecologie - zo binnen, zo buiten

Velen van ons brengen deze dagen noodgedwongen wel wat meer tijd door thuis. En dat heeft ook z’n voordelen!  Onze jachtige samenleving stuwt ons bijna permanent in de yange aspecten van het leven. Deze periode is ideaal om ook de meer Yinne kanten te ontdekken. Vanuit de filosofie “zo binnen ,zo buiten” gaan we op zoek hoe we deze balans kunnen herstellen, niet enkel in ons hoofd , maar vooral ook in de concrete vormgeving van onze woning. Vanuit het inzicht  'orde in je huis geeft ruimte in je hoofd' ontdek je hoe je vanuit een nieuwe energie ook een nieuwe woonomgeving kan creëren.

Tijdens de cursus kom je stapsgewijs tot ontdekking hoe oude emoties en gedachtepatronen zich hebben verankerd in de voorwerpen, materialen, de kleuren, de sfeer… waarmee je je huis en omgeving hebt opgebouwd. Dit speelt nog sterker door wanneer je een huis met geschiedenis erft, letterlijk van je ouders of grootouders, of nog belast met de energetische imprints van de vorige bewoners. Het is bijzonder leuk om te leren hoe je terug 'energetisch architect' kunt worden van je eigen woning en hoe je van je huis een plek kunt maken waar je graag thuis komt. Uiteraard kan je hetzelfde proces gaan met je coachingsruimte of bedrijfspand enz…

We hebben een specifieke techniek ontwikkeld waardoor we via grondplannen en kaarten van google-maps en via een summier grondplan dat je zelf tekent gemakkelijk kunnen invoelen op afstand. We werken uitgebreid met demo’s en nadien kan je ook zelf per twee aan de slag tijdens een readingsoefening. Via eenvoudige oefeningen leren we je vrij snel hoe je verlangens en intenties tot uitdrukking kan brengen in je eigen woonst.  

Doelgroep: minimum de basismodule Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd hebben.

Opmerking:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Ten laatste een 15tal minuten voor de start – dus rond 19u15 ontvang je via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Er wordt verwacht dat je live aanwezig bent en naast de lessen met de oefeningen aan de slag gaat.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
3 donderdagavonden 4/6, 11/6 en 18/6 (19.30 - 22.00 u)
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen, DEPREZ Rebecca (assistent)
Prijs:
€65,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht