Reserveer & betaal online

Klik op een item uit de lijst om te reserveren.

Betaalmethoden
08jun 2421okt 23

Psycho-energetica - Leadership / B-jaar

Psycho-Energetisch Master Leader - een driejarig traject (PE-P, L/A + L/B)

Het accent ligt op het ontwikkelen van psycho-energetische vaardigheden voor alle mensen die groepen (bijv. een organisatie, een team, een bedrijf of een school) psycho-energetisch willen leren aansturen. Dit werkt alleen in een vorm van leiderschap die niet gericht is op het verwerven van persoonlijke invloed, maar die het geheel ten dienste staat. 

Dit is het derde jaar van een driejarig traject, bestaande uit een eerste practitioners jaar en een tweejarig leadershipstraject. Naast de opleidingsweekends ben je actief in een intervisiegroep, ga je in supervisie en volg je stage binnen de beroepsvereniging en daarbuiten. Je sluit af met een presentatie en schriftelijk verslag van een psycho-energetisch project dat je zelf met een groep, organisatie, team, bedrijf, klas, school hebt afgelegd.


Opmerking:

  • Deelnemingsvoorwaarde: het certificaat Psycho-energetisch Practitioner behaald hebben en het A-jaar van leadership gevolgd hebben.
  • Het programma bestaat uit 4 themaweekends en extra lesdag, 1 integratiedag, 4 supervisies in groep (online via ZOOM), 2 individuele supervisies, maandelijkse intervisiebijeenkomsten (huiswerkgroepen) en 1 evaluatiedag, dit alles verspreid over een cursusjaar van oktober tot juni.
  • De data voor de supervisies in groep worden tijdens het eerste weekend afgesproken. Voor de individuele supervisiesessies neem je tijdens het jaar zelf het initiatief om een datum af te spreken.
  • Bio-vegetarische lunch en koffiepauzes inclusief.

Voor de data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Details

Data
zaterdag 21 oktober 2023, 09:30
tot zaterdag 08 juni 2024, 17:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen
Route
Details
De Zwaluwzaal bevindt zich op de 1ste verdieping in het gebouw achter het woonhuis.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, VANDEVORST Philippe, VAN MIEGHEM Erna (assistent), D'HOSE Marleen (assistent), BOOM Carolien (assistent)
Prijs:
€2299,00
Tickets
4/12 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht