06jun 2104okt 20

Psycho-energetica - Master Leader 2B - GESTART

opleiding tot Psycho-Energetisch Master Leader - jaar 2B

Het accent ligt op het ontwikkelen van psycho-energetische vaardigheden voor alle mensen die groepen (bijv. een organisatie, een team, een bedrijf of een school) psycho-energetisch willen leren aansturen. Dit werkt alleen in een vorm van leiderschap die niet gericht is op het verwerven van persoonlijke invloed, maar die het geheel ten dienste staat. 

Dit tweejarig traject leg je af nadat je het certificaat van ‘Psycho-energetisch Practitioner’ behaald hebt. Naast de opleidingsweekends ben je actief in een intervisiegroep, ga je in supervisie en volg je stage binnen de beroepsvereniging en daarbuiten. Je sluit af met een presentatie en schriftelijk verslag van een psycho-energetisch project dat je zelf met een groep, organisatie, team, bedrijf, klas, school hebt afgelegd.

Programma per leerjaar: 5 weekends, 7 dagen, 2 individuele supervisies en maandelijkse intervisiebijeenkomsten (huiswerkgroepen), dit alles verspreid over een cursusjaar van oktober tot juni.

Deelnemingsvoorwaarde: Het certificaat Psycho-energetisch Practitioner behaald hebben.

Inschrijving: De vermelde kostprijs geld voor één leerjaar. Je schrijft per jaar in.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • Indien je inschrijft voor een cursus en er zou in de loop van het traject terug een lockdown komen, dan zullen de lessen uitgesteld worden (en dus NIET vervangen door ZOOM-sessies); we zullen wel tijdens een eventuele lockdown ZOOM-sessies aanbieden om de continuïteit te garanderen.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

 

Details

Data
zondag 04 oktober 2020, 09:30
tot zondag 06 juni 2021, 17:00
Toevoegen aan agenda10/04/2020, 09:3006/06/2021-17:00Europe/BrusselsPsycho-energetica - Master Leader 2B - GESTARTopleiding tot Psycho-Energetisch Master Leader - jaar 2BDe Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
RAES Jan, PAUWELS Jos, DELANOEIJE Geert, VANDEVORST Philippe (assistent)
Prijs:
€2999,00
Tickets
10/12 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt - 5 weekends - Let op! We kunnen niet garanderen dat er een andere persoon beschikbaar is, die de kamer wil delen. Je krijgt dan een single kamer ter beschikking en betaalt een opleg ter plaatse van 35 euro per overnachting. Prijs: €225,00

Overnachting in single kamer met ontbijt - 5 weekends - Prijs: €400,00

Overnachting in single kamer met ontbijt - 3 weekends - Overnachting in single kamer met ontbijt - 2 weekends Prijs: €240,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht