06jun 2104okt 20

Psycho-energetica - Practitioner - GESTART

Basisopleiding tot Psycho-Energetisch Practitioner

Het accent ligt dus in eerste instantie op het eigen bewustwordings- en groeiproces. Daarna komen het verdiepen van inzicht en kennis en het aanleren van een aantal krachtige vaardigheden en technieken. Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten in kleine huiswerkgroepen worden de verslagen van de weekends besproken en de aangeleerde vaardigheden ingeoefend. De data worden in de huiswerkgroepen (5 à 6 deelnemers) afgesproken.

Bekijk en beluister hier de infosessie

Programma: 4 weekends, 7 dagen, 2 individuele supervisies en maandelijkse intervisiebijeenkomsten (huiswerkgroepen , dit alles verspreid over een cursusjaar van oktober tot juni.

Deelnemingsvoorwaarde: minstens de module ‘Psycho-energetische basisvaardigheden’ (of de basismodule Intuïtieve Ontwikkeling) gevolgd hebben.

Voor alle data en thema's, klik op CURSUSSCHEMA

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • Indien je inschrijft voor een cursus en er zou in de loop van het traject terug een lockdown komen, dan zullen de lessen uitgesteld worden (en dus NIET vervangen door ZOOM-sessies); we zullen wel tijdens een eventuele lockdown ZOOM-sessies aanbieden om de continuïteit te garanderen.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

 

Details

Data
zondag 04 oktober 2020, 09:30
tot zondag 06 juni 2021, 17:00
Toevoegen aan agenda10/04/2020, 09:3006/06/2021-17:00Europe/BrusselsPsycho-energetica - Practitioner - GESTARTBasisopleiding tot Psycho-Energetisch PractitionerDe Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, DELANOEIJE Geert, RAES Jan, VAN MIEGHEM Erna (assistent), PAUWELS Jos (assistent)
Prijs:
€2299,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in single kamer met ontbijt - 4 weekends - Prijs: €320,00

Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt - 4 weekends - Let op! We kunnen niet garanderen dat er een andere persoon beschikbaar is, die de kamer wil delen. Je krijgt dan een single kamer ter beschikking en betaalt een opleg ter plaatse van 35 euro per overnachting. Prijs: €180,00

Overnachting in single kamer met ontbijt - 3 weekends - Overnachting in single kamer met ontbijt - 2 weekends Prijs: €240,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht