23nov 19

Harmonisatie via de vijf elementenleer

Een weg van heling en groei doorheen de jaargetijden - Metaal-element

Verlieservaringen zoals een geliefde die ziek wordt en/of sterft, een echtscheiding, verlies van vriendschap schud je meestal goed door elkaar en doet je op je grondvesten daveren. De vijf elementenleer, een oude taoïstische levensleer gebaseerd op universele en energetische principes, reikt ons de hand om wat zo ontwricht en vast gezet is terug te laten stromen. De natuurlijke kracht van ieder jaargetijde geeft ons telkens haar geheimen prijs en doet ons stilaan openbloeien. Ieder jaargetijde is immers verbonden met een emotie en een orgaan, een klank en een kleur.

We delen ons verhaal en luisteren naar elkaar vol respect voor ieders levenslot. Zo leer je omgaan met emoties en ervaar je de kracht die daaruit vrijkomt. We werken met meditatieve energetische verkenningen en creatieve interactie in verbinding met de natuurelementen aarde, metaal, water, hout en vuur. Zo kom je telkens opnieuw bij een diepere innerlijke kracht in jezelf die je stuwt om volop in het leven te staan en helemaal te groeien naar de verwerkelijking van je ware Zelf.

 

Metaal-element

In de herfst, een periode van loslaten, nodigen we je uit dieper naar binnen te gaan in jezelf en verken je het verdriet met het element metaal. Hardheid en bitterheid groeien zo naar zachtheid en mildheid.

Details

Data
zaterdag 23 november 2019, 10:00-17:00
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DE WINTER Tinne
Prijs:
€89,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht