22feb 21

Intuïtie: waan of wetenschap?

Psychiater Dr. Jan Raes vertelt vanuit 30 jaar ervaring

Hoe zou intuïtie nu eigenlijk werken? Bestaat er eigenlijk wel zoiets als intuÏtie? Is ‘t gewoon een kwestie om er maar voldoende naar te slaan om er soms op te zijn? Of is er méér aan de hand, is ‘t soms ook echt? Echt echt? En wat zegt de wetenschap er over? Ben je er goed in omdat je buitengewoon bent of kan je ‘t trainen? Is dat dan ‘t zelfde als voorspellen van de toekomst of de aandelenkoersen? Wordt je daar gelukkig en rijk mee of is ‘t juist lastig en pijnlijk om veel intuïtief te voelen? Zijn hoog-sensitieve mensen daar dan beter in?

Duizend en één vragen waar je intuïtief het antwoord diep van binnen voelt, maar nog niet zo goed kon verwoorden. Een boeiende spreekbeurt vanuit 30 jaar ervaring op de grens van wetenschap en waan.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/intuitie-waan-of-wetenschap

Details

Data
maandag 22 februari 2021, 19:30-21:00
Toevoegen aan agenda02/22/2021, 19:30-21:00Europe/BrusselsIntuïtie: waan of wetenschap?Psychiater Dr. Jan Raes vertelt vanuit 30 jaar ervaringZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
RAES Jan
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht