23dec 21

Lezing - Creëer een genoeglijker leven dankzij Breindynamica

Balancering van de 3 centra buik-hart-hoofd

We leven in een periode waarin er veel nieuwe en opwindende ontdekkingen vanuit neurowetenschappelijk onderzoek naar buiten worden gebracht. Zo is er onderzoek gedaan op het gebied van het enterische brein (de buikintelligentie), het cardiale brein (de hartintelligentie) en het cefalische brein (de hoofdintelligentie). Dankzij hersenbeelden (scans van de hersenen) heeft men ontdekt dat het brein inderdaad het vermogen heeft zijn eigen bedrading aan te passen. Daarvoor moet je echter zelf de noodzakelijke aanpassingen aanbrengen in je denken, doen en laten. Neuroplasticiteit is het vermogen van het brein om te veranderen en nieuwe neurale paden en synapsen te vormen. Dit stelt je in staat oude gewoonten te doorbreken, nieuwe te vormen, nieuwe vaardigheden te leren, te groeien, te veranderen, kortom te evolueren. De ontdekkingen vanuit wetenschappelijk onderzoek kloppen met wat vele esoterische en spirituele tradities ons al meer dan twee en een half duizend jaar en langer vertellen. De oude wijsheden waren en zijn wijs, om geldige redenen. De wetenschap begint deze kennis te erkennen.

Tijdens deze lezing vertellen we je over de laatste ontwikkelingen in het onderzoekswerk van Timotheus: hoe de vorming onze drie breinen gekleurd wordt over onze zieleoorsprong; hoe er een relatie is tussen onze zintuigelijke kanalen en de 3 breinen; hoe je zelfs in de Kabbala (de joodse traditie) of het Enneagram (de soefitraditie) het mysterie van de 3 breinen kan waarnemen.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/lezing-ontmoeting-met-je-engel

Details

Data
donderdag 23 december 2021, 19:30-21:00
Toevoegen aan agenda12/23/2021, 19:30-21:00Europe/BrusselsLezing - Creëer een genoeglijker leven dankzij BreindynamicaBalancering van de 3 centra buik-hart-hoofdZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, DELANOEIJE Geert
Prijs:
€13,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  09/12/2021)
Normale prijs €15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht