19aug 22

Lezing - Nieuwe professionele tools voor de 21° eeuw

Kennismaking met EPECA, European Psycho-energetic Coaching Association

Wist je dat intuïtie een spier is die, naast het logisch denken, ook binnen een professionele context kan getraind worden? Binnen EPECA leer je jouw antennes te ontwikkelen die je haarscherp vertellen wat er speelt, lang voor iemand anders het doorheeft. Je leert perfect invoelen wat onder de waterlijn speelt, zodat je veel sneller de juiste antwoorden kan formuleren op complexe, ambigue, paradoxale problemen wat niet altijd kan via de rationele weg.

Al meer dan 20 jaar reikt Epeca professionals nieuwe tools aan om de uitdagingen in een snel veranderende omgeving aan te gaan. In deze set van nieuwe tools staat ‘het supramentale bewustzijn’ centraal. We ontdekten doorheen de jaren de onnoemelijk creatieve en helende kracht van het supramentale ook in een professionele omgeving als leidinggevende, coach of getalenteerde professional.

Een cursist verwoordde het als volgt: “In Epeca leerde ik meer dan ooit voelen wat juist is, maar nog veel meer ontdekte ik wie ik ben en wat ik mijn omgeving te bieden heb om zo de meest waarachtige uitdrukking te worden van mezelf. Epeca bracht me bij mijn ‘ware’ natuur en gaf me de kracht om nieuwe wegen te gaan in mijn professionele activiteit.” (Dieter, Ingenieur)

Tijdens de lezing brengen we de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen het professionele veld van Epeca. Wat zijn de nieuwe tools voor de 21° eeuw die een echte meerwaarde kunnen betekenen voor een open professional met ambitie?


Doelgroep: voor iedereen toegankelijk


Belangrijk:

  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Log 10 minuten op voorhand in en test even je audio-instellingen, volume, headset en beeld. 
  • Opgelet! Zet je micro enkel aan als je een vraag wil stellen. Tijdens de sessie dempen we je microfoon ('mute') om echo, ruis en achtergrondgeluiden te vermijden.  
  • Activeer de camera zodat iedereen je ziet of plaats een foto in je avatar (we zien graag ons publiek). 
  • Zorg voor een voldoende groot beeldscherm (laptop of desktop) en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Zorg voor een rustige, prikkelvrije werkruimte.
  • Activeer Zoom best via de browsers Chrome, Safari of Firefox. Vermijd Internet Explorer. Downloaden is niet nodig.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.

Details

Data
vrijdag 19 augustus 2022, 19:30-21:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Epeca
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, DELANOEIJE Geert, RAES Jan
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht