03dec 21

Lezing - Ontmoeting met je engel

Van mysterie tot bondgenoot

In de Christelijke traditie noemt men hem Angelos, de Engelbewaarder, in het Hindoeïsme wordt hij Deva genoemd, in oude Griekenland de Genios. Het jodendom, christendom en de islam gaan ervan uit dat het aantal engelen astronomisch is; er wordt in de bijbel gesproken over tienduizenden maal tienduizenden, een uitdrukking die ontelbaar veel betekent. In de eerste eeuwen van de christelijke kunst worden engelen voorgesteld als ongevleugelde mannen, gehuld in een witte tunica en soms met baard. Door de Byzantijnse kunst kwam hier verandering in. De engelen werden steeds gevleugeld, hadden een vrouwelijk gezicht en een taenia (lint) in de haren.

Wat zijn engelen? Bestaan ze écht? Kunnen we energetisch met hen contact maken? Wie is onze zogenaamde engelbewaarder? Hoe kunnen we met hem contact maken? Wat kan hij ons leren? Is alles wat hij ons zegt te vertrouwen? Wat betekenen de zogenaamde boodschappen van gidsen of engelen? Hoe decoderen we de ontvangen boodschappen van engelen?  Hoe is onze engel een bondgenoot in ons leven? Het zijn een aantal onderzoeksvragen die we ons in het Timotheus Project de laatste 30 jaar gesteld hebben. Jan en Philippe vertellen tevens over hun eigen ervaringen rond dit thema.

Opgelet: na deze workshop wordt op verschillende plekken in Vlaanderen een workshop gegeven, waarin je via intuïtief-energetische oefeningen dit thema in jezelf kan verkennen:

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/lezing-ontmoeting-met-je-engel

Details

Data
vrijdag 03 december 2021, 19:30-21:00
Toevoegen aan agenda12/03/2021, 19:30-21:00Europe/BrusselsLezing - Ontmoeting met je engelVan mysterie tot bondgenootZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, RAES Jan
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht