16okt 20

Van druk, druk, druk naar zen

Introductie Gathering-thema van de maand NOVEMBER

Na een korte meditatie introduceren we het thema van de maand november. Gedurende de lezing kan je vragen stellen via chat. Die worden dan op het eind beantwoord. Volgende maand wordt dit thema verder uitgediept via intuïtief-energetische oefeningen tijdens een 'Gathering' die op verschillende momenten en plekken in Vlaanderen georganiseerd wordt.

Thema november: Hoe groei ik van ‘druk, druk, druk’ naar zen

Hoe leer je voorkomen dat je je tijd verspilt. Het is immers een kostbaar bezit. We kunnen dit voorkomen door te begrijpen welke ervaringen vreugde en succes brengen en welke niet. Je leert om bewust te kiezen voor goede ervaringen en lege ervaringen te vermijden. "Tijd en hoe die te besteden' biedt ons een checklist van 7 punten die ons helpt om meer uit iedere minuut en uit elke dag te halen. Deze checklist is gebaseerd op wetenschappelijk en psychologisch onderzoek. Tegelijk reiken we tools aan om voortaan meer Zen in het leven te staan en ons minder te laten opjagen door de druk van de tijd.

Tijd kan een zegen zijn, ze verplicht ons om keuzes te maken en tegelijk is tijd een vloek als de tijdsdruk de overhand neemt in ons leven. Kunnen we in de na-corona tijd meer Zen gaan leven?

 

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een half uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

 

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link:https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/online-introductie-thema-van-de-maand-november

Details

Data
vrijdag 16 oktober 2020, 19:30-20:30
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
Vrije gift (minimum €3)

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht