14mei 21

Causerie - Timotheus in gesprek met Jos Pauwels

Over intuïtie en zijn nieuwe boek 'Ik wist het'

Jos Pauwels is doctor in agogische wetenschappen en is gespecialiseerd in systemisch en co-creatief werk. Hij was jarenlang verbonden aan de opleiding Sociaal Werk van AP Hogeschool in Antwerpen. Daarnaast is hij kernlid van het Timotheus Project. Hij bracht net een boek uit over intuïtieve ontwikkeling: 'Ik wist het'. Hij vertelt graag over het feit dat het niet slecht is om wat meer naar dat kleine stemmetje in je hoofd te luisteren. Intuïtie is namelijk een bron van kennis, met een eigen logica.

De opbrengst van de avond wordt gebruikt voor het bekostigen van ‘Sensemaker’, een software programma dat op een wetenschappelijke manier de impact opmeet van de cursus ‘intuïtieve ontwikkeling’ op deelnemers..

 

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/causerie-timotheus-in-gesprek-met-jos-pauwels

Details

Data
vrijdag 14 mei 2021, 19:30-21:00
Toevoegen aan agenda05/14/2021, 19:30-21:00Europe/BrusselsCauserie - Timotheus in gesprek met Jos PauwelsOver intuïtie en zijn nieuwe boek 'Ik wist het'ZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, PAUWELS Jos
Prijs:
Vrije gift (minimum €5.00)

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht