16dec 20

Causerie - Timotheus in gesprek met Marleen D’hose

Over haar eerste boek Aarde Bewustzijn

De verbinding van de mens met onze planeet bekeken vanuit een ruimer perspectief

Marleen is reeds lang verbonden met het Timotheus-veld; als cursist, als assistent, als begeleider van energetische wandelingen en reizen en sinds een aantal jaren ook samen met Geert Delanoeije als leraar binnen de opleiding psycho-ecologie. 

Een viertal jaar geleden borrelde bij haar het diepe verlangen op om een aantal belevingen en inzichten,  verkregen vanuit psycho-ecologisch onderzoek, op papier te zetten en te delen met een ruimer publiek. Het boek werd uiteindelijk een mix van reis- persoonlijke- en groepservaringen, gelinkt aan zeer oude mythologische saga’s rond de opbouw van de Aarde. Het is een verhaal waarin, naast de menselijke wereld, ook de dimensie van de natuurwezens en de astrale wereld uitgebreid aan bod komt. We bevinden ons nu op een beslissend punt in de evolutie van onze planeet. De richting die we kiezen zal een grote impact hebben op de lange termijn. Niet enkel voor onszelf, maar voor àlle aardbewoners. Dit werk is alvast een aanzet tot de start van een collectief toekomstverhaal. In de hoop dat het ieder van ons kan inspireren in het opbouwen van een unieke verbinding met het Aarde Bewustzijn.

De opbrengst van deze causerie gaat naar de onderzoeksgroep psycho-ecologie binnen het Timotheus Project.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je inschrijft krijg je achteraf de opname toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te luisteren, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link: https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/causerie-timotheus-in-gesprek-met-marleen-dhose

 

Details

Data
woensdag 16 december 2020, 19:30-21:00
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Organisator
Timotheus
Lesgevers
DELANOEIJE Geert, D'HOSE Marleen
Prijs:
Vrije gift (minimum €5.00)

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht